"We believe our customers can still be a footnote in the history of e-commerce."

Wilt u een Magento Webshop beginnen?

Magento is het nummer één open source webshop platform

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op de beschikbare e-commerce platformen, valt het al gauw op dat er vele 'software' pakketten worden aangeboden en ook in vele vormen. Het is dan ook van belang dat u zich eerst goed laat informeren over de mogelijkheden en of deze aansluiten met de doelstellingen van de onderneming.

Magento is het nummer één open source e-commerce platform. Dit, door het grote aanbod van functionaliteiten, een krachtige code en de grote flexibiliteit in uitbreiding middels modulen.

Synocom beschikt over Magento experts welke u helpen bij het opstellen van een businessplan en deze doorvertalen naar een webshop. Onze specialisten kunnen u tevens adviseren over conversie verhoging van uw webshop middels online markerting als Google Adwords en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Magento uitproberen?

Synocom heeft een demo omgeving ingericht zodat u op uw gemak alle functionaliteiten van Magento kunt bekijken. Het inkijken van de demo is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan één van onze medewerkers de demo met u doorlopen. Neem contact met ons op.